Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Silenci z Manhattanu / Mad Men - 6.serie (2013)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Silenci z Manhattanu / Mad Men - 6.serie (2013)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Názov:Silenci z Manhattanu / Mad Men - 6.serie (2013)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:16.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-25 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Kde je pravda … Kultovní americký seriál o reklamních i jiných klamech.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: EN
    Titulky: CZ - v obraze
    Originální název: Mad Men
    Vysílání: květen - srpen 2017
    Rok výroby: 2013 ( ČT 2016 )
    Délka: 13 x 45 min. ( cca )
    Žánr: Drama
    Bonusy: Ne
         
    Seriál Mad Men (2007–15) patří k nejoceňovanějším pořadům americké televize. Kromě dalších cen se může pochlubit mj. třemi Zlatými glóby
    v kategorii dramatických seriálů a čtyřmi Cenami Emmy v téže kategorii. Jeho anglický název je typicky americkým mnohovýznamovým
    spojením slov Ad Men (pracovníci v reklamě), Mad Men (muži z výstavní třídy Madison Avenue, kde smyšlená reklamní agentura sídlí)
    a konečně Mad Men (šílenci, což odpovídá životnímu stylu většiny hrdinů seriálu). Vytvoření českého názvu proto představovalo
    značnou výzvu a skončilo určitým kompromisem – Šílenci z Manhattanu.

    Seriál je časově zasazený do šedesátých let a místně pak do prostředí fiktivní reklamní agentury Sterling Cooper, v níž sleduje osudy zaměstnanců a majitelů, včetně kreativního ředitele Dona Drapera – charismatického génia, alkoholika a vraha, skrývajícího se za ukradenou identitou. Za fenomenální úspěch seriál vděčí krom jiného faktu, že díky prostředí reklamní agentury se mohla stát jeho stěžejním tématem konzumní společnost. Postavy působí, jako by vystoupily ze stránek dobových magazínů zaplněných obrazy dokonalých hospodyněk v lodičkách.

    Děj pak nabízí lákavý únik do jednodušších časů, kdy se kouřit smělo všude, alkohol v práci byl součástí stylu, sexismus byl sexy, stejně jako návyk nechat za sebou v parku po pikniku odpadky. Podvádění pak bylo běžnou součástí života a do jisté míry potvrzením „mužnosti“.
    Jedna z reklamních kampaní na seriál ostatně hlásala, že „Nevěra je zpátky“.

    Ve dveřích, část 1 / The Doorway, Part 1 - 23.5.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don tráví s Megan luxusní vánoční dovolenou na Havaji, placenou potenciálním zákazníkem, hotelovým řetězcem Sheraton. Peggy se zabydluje na novém místě u CGC a vůči svým podřízeným se chová až diktátorsky. Za nepřítomného Teda vyřeší ožehavý problém s připravovaným televizním spotem.

    Ve dveřích, část 2 / The Doorway, Part 2 - 30.5.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don se zachová nevhodně na pohřbu Rogerovy matky, na němž se Roger snaží navázat přetrhaná pouta se svou dcerou. Betty se vydá do Greenwich Village hledat Sallyinu kamarádku Sandy, která u nich trávila vánoční svátky. Don s Megan oslaví příchod Nového roku se svými sousedy, chirurgem Rosenem a jeho ženou Sylvií.

    Spolupracovníci / Collaborators - 6.6.2017 - 20:20 - 45 min.

    Tlustý prodejce od Jaguaru Herb, který stále pokukuje po Joan, začne k Donově velké nelibosti mluvit do celostátní reklamní kampaně. Z plánované večeře Draperových a Rosenových se stane posezení ve dvou, při němž si Don a Sylvie vyjasňují svůj milenecký vztah. Megan a Sylvie jsou přitom dobré kamarádky.

    Milovat a ctít / To Have and to Hold - 13.6.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don se Stanem tajně pracují na kampani pro Heinz kečup, ale netuší, že u CGC dělají totéž. K Jane přijede dávná kamarádka Kate a obě ženy vyrazí na flám do města. Meganina role v seriálu Milovat a ctít se má významně rozšířit, což Don na rozdíl od ní nese spíš nelibě. Harry dá najevo svou nespokojenost ve firmě a otevřeně pohrozí odchodem.

    Potopa / The Flood - 20.6.2017 - 20:20 - 45 min.

    Peggy chce koupit byt na Manhattanu, ale Abe se nechce stěhovat do lepší čtvrti. Megan a Peggy jsou nominované na cenu za spot k fazolím Heinz, ač už ani jedna pro SCDP nepracuje a Heinz přestal být jejím klientem. Všechny události však přehluší zpráva o zastřelení Martina Luthera Kinga. Ve městě vypuknou nepokoje.

    K okamžitému zveřejnění / For Immediate Release - 27.6.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don se otevřeně nepohodne s Herbem, což má za následek konec spolupráce s Jaguarem. Připravovaný vstup SCDP na burzu je tak ohrožen. Pete se musí po provalené nevěře se sousedkou odstěhovat od rodiny na Manhattan, a navíc přijde o zakázku Vicks Chemical. Don se snaží zachránit společnost využitím Rogerova získaného kontaktu na Chevrolet, přičemž dostane jeden ze svých geniálních nápadů.

    Muž s plánem / Man With a Plan - 4.7.2017 - 20:20 - 45 min.

    Nově sloučený kreativní tým, který se musí vejít do stísněných prostor, si láme hlavu nad propagací margarínu Fleischmann’s. Don nabídne Tedovi brainstorming, při kterém se Chaough viditelně opije. Peggy má na Dona vztek, že chce takhle dávat najevo svou převahu. Bob Benson pomůže Joan s jedním zdravotním problémem a ta ho zachrání při plánovaném propouštění zaměstnanců.

    Třesk / The Crash - 11.7.2017 - 20:20 - 46 min.

    Spolupráce s Chevroletem drhne, neboť automobilka zamítá jeden reklamní návrh za druhým. Všichni jsou viditelně přepracovaní a Kennyho prestižní zakázka dokonce ohrožuje na zdraví. Po pohřbu Franka Gleasona nechá Jim Cutler kreativce od svého doktora naočkovat životabudičem. Don nechá přes víkend děti samotné a Sally musí čelit nečekané návštěvě. Don přemýšlí, jak znovu oživit svůj vztah se Sylvií.

    Lepší polovička / The Better Half - 18.7.2017 - 20:20 - 46 min.

    Megan je kritizovaná za připsanou roli dvojčete ve svém seriálu a kolegyně Arlene si její frustraci vyloží nesprávným způsobem. Don se setká cestou na letní tábor s Betty a vzpomene si na staré časy. Roger chce být součástí života svého syna, ale Joan ho pokládá za nespolehlivou náhražku otce. Pete má problémy nejen v manželství, ale také se svojí dementní matkou.

    Příběh dvou měst / A Tale of Two Cities - 25.7.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don s Rogerem odletí do Kalifornie kvůli jednání s firmou Carnation, vyrábějící džusy. Harry jim dělá průvodce po hollywoodských večírcích. Don si na jedné párty dopřeje hašiš, až ho halucinace ohrozí na životě. Joan se náhodou seznámí s novým šéfem marketingu od Avonu a ve snaze přinést novou zakázku poruší zavedená pravidla. Sloučená firma konečně dostane nový název.

    Službičky / Favors - 1.8.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don se snaží pomoct Sylviinu synu Mitchellovi, který nedokončil školu a byl uschopněn pro vojenskou službu. Nepatřičně nadnese celý problém na večeři se zástupci Chevroletu a Ted slíbí, že zatahá za nitky. V agentuře se rodí konflikt zájmů kvůli dvěma klientům, vyrábějícím džusy. Pete řeší matčin vřelý vztah k jejímu novému ošetřovateli a Sally vidí svého otce v choulostivé situaci.

    Milosrdenství nelze vynutit / The Quality of Mercy - 8.8.2017 - 20:20 - 46 min.

    Kenny zažije další z nehod se zástupci Chevy a chce být vystřídán. Pete hodlá využít příležitosti a získat prestižní zakázku pod svá křídla, ale má zdatného konkurenta v úslužném Bobu Bensonovi. Sally projeví přání přestoupit na elitní internátní školu a Betty ji odveze na pohovor. Don vyčítá Tedovi jeho přílišný zájem o Peggy a Pete zjistí, že Bob není tím, za koho se vydává.

    Na cizí adrese / In Care Of - 15.8.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don začíná mít problémy s alkoholem, čehož si všimnou kolegové v kanceláři i Megan doma. Pete odcestuje s Bobem do Detroitu, ale příliš brzy zjistí, že pro automobilovou zakázku nemá ty správné předpoklady. Peggy se naštve na váhajícího Teda a Sally je podmínečně vyloučena ze školy. Pete se dozví šokující zprávy o matce, zatímco Don se ocitá v hluboké životní krizi.

     


    Hlavní
    ID                                       : 1 (0x1)
    Celý název a cesta                       : U:\Upload\Šílenci z Manhattanu VI\01 Ve dveřích, část 1.ts
    Formát                                   : MPEG-TS
    Velikost souboru                         : 1,25 GiB
    Duration/String                          : 45mn 28s
    Celkový BitRate                          : 3 942 Kbps

    Video
    ID                                       : 256 (0x100)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AVC
    Formát/                                  : Advanced Video Codec
    Format_Profile                           : Main@L3.1
    Format_Settings_CABAC/String             : Ano
    Format_Settings_RefFrames/String         : 2 frame
    Format_Settings_GOP                      : M=4, N=50
    CodecID                                  : 27
    Duration/String                          : 45mn 28s
    Bit rate                                 : 3 500 Kbps
    Šířka                                    : 1 280pixely
    Výška                                    : 720pixely
    Poměr stran                              : 16:9
    Frame rate                               : 25,000 fps
    ColorSpace                               : YUV
    ChromaSubsampling                        : 4:2:0
    BitDepth/String                          : 8 bits
    ScanType/String                          : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame)                       : 0.152
    StreamSize/String                        : 1,15 GiB (92%)

    Audio
    ID                                       : 257 (0x101)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AAC
    Formát/                                  : Advanced Audio Codec
    Format_Version                           : Version 4
    Format_Profile                           : LC
    MuxingMode                               : ADTS
    CodecID                                  : 15
    Duration/String                          : 45mn 28s
    Bit rate                                 : 126 Kbps
    Kanál(y)                                 : 2 kanály
    Channel positions                        : Front: L R
    Sampling rate                            : 48,0 KHz
    Video delay                              : 21ms
    StreamSize/String                        : 40,9 MiB (3%)

    Menu
    ID                                       : 4096 (0x1000)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Duration/String                          : 45mn 28s
    List/String                              : 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC)
    ServiceName                              : Service01
    ServiceProvider                          : FFmpeg
    ServiceType                              : digital television











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.430 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:37
    sql

    TOPlist